Jachthoornblazers Midden-Limburg

Hubertusviering 7 november te Ospel

Voor het eerst sinds tientallen jaren gaat er op 7 november 2021 weer een St. Hubertusviering met jachthoornblazers plaatsvinden in de kerk in Ospel.

St. Hubertusviering

Pastoor Andre Koumans zal in deze viering voorgaan en de Jachthoornblazersgroep Midden-Limburg zal de H.Mis muzikaal opluisteren. Je bent van harte welkom en wordt vriendelijk verzocht als jager / drijver “in het groen” te komen. Aan de drijvers wordt verzocht hun drijverstok mee te nemen. Ook de jachthonden zijn van harte welkom (mits zindelijk). Op het einde van de viering zal Pastoor Koumans het Hubertusbrood zegenen en zullen de jagers, drijvers, de drijverstokken, de honden en alle verdere aan- wezigen de St. Hubertus-zegen ontvangen.

Na afloop is er gelegenheid om buiten op het plein tussen Kerk en Restaurant te genieten van een slotnummer door de jachthoorn- blazers. Aansluitend biedt WBE “De Groote Peel” alle aanwezigen een kop koffie en een Hubertus- broodje aan en is er gelegenheid nog even na te praten bij Hotel & Eetk’fee de VLiK. Eventuele ver- dere consumpties zijn voor eigen rekening.

Over WBE De Groote Peel
WBE De Groote Peel is opgericht in 1991 en is de vereniging van lokale jachthouders en jagers die uitvoering geeft aan verantwoord en duurzaam wildbeheer. In de WBE, die momenteel 28 leden telt, wordt samengewerkt door Jagers- vereniging Sint Hubertus Ospel, jachtcombinatie Hendrix Ospel, jachtcombinatie Saes/van Gemert Budschop, jachtcombinatie Verheijen en jachtcombinatie van Bree.

In Memoriam Frits Linsen

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.